avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea unei familii care ocupa abuziv un spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea unei familii care ocupa abuziv un spatiu locativ

Cum se poate evacua o familie dintr-un imobil proprietate personala? Precizez ca imobilul a fost in proprietatea statului apoi retrocedat.Locatarii au avut contract cu AFI dar acesta a incetat in momentul punerii in posesie a proprietarului de drept iar proprietarul nu a facut un contract de inchiriere . Eu doresc sa achizitionez acest imobil dar nu stiu ce presupune evacuarea acestei familii, cu aproximatie ca timp si costuri.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:05, 29 Iunie 2010
Daca situatia o definitiveaza proprietarul actual se schimba pretul de achizitie. Eu imi doresc imobilul in discutie dar vreau sa stiu la ce riscuri ma supun prin achizitionarea lui.... si timp.
dvs la acest moment nu aveti calitate procesuala.
in ce stadiu este acest proces de evacuare?
Am inteles ca au fost mai multe infatisari si locatarii au obtinut amanari ori prin neprezentare ori prin "x" motive.
Mie mi se pare destul de clara situatia si nu inteleg de ce dureaza atat un proces de acest gen.Cum garanteaza statul roman dreptul al proprietate si folosinta?
Va multumesc
aflati si dvs nr de dosar si incercati sa vedeti ce e prin el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea chiriasilor primariei foteaic foteaic Chiriasii primariei au adus modificari majore imobilului inchiriat de la primarie cat si celui al carui sunt proprietar. Pot cere evacuarea acestora? ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)