Buna seara, as avea o intrebare legata de vinderea unei masini. Am achizitionat o masina second hand de la o firma din Romania, firma care la randul ei a achizitionat masina dintr-o tara straina si a importat-o in Romania. Firma nu a inscris masina in circulatie, deci in concluzie are numere straine. Mie mi-au dat actele masinii (carte de identitate, certificat de inmatriculare, factura cu care a fost cumparata masina din strainatate, factura cu care am cumparat eu masina de la firma din Romania), si am preluat si numerele straine (masina are ITP-ul si Rar-ul facut) cu care am inteles ca pot sa circul maxim o luna.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa vand masina cu actele pe care le am in prezent? (fara a o inmatricula pe numele meu in Romania), adik pot sa vand masina cu numere straine? Precizez ca am factura de cumparare a masinii de la firma care mi-a vandut-o din Romania. Am auzit unele voci ca ar trebui sa o inmatriculez, ca as face oarecum trafic cu masini, daca o vand fara sa o inmatriculez. Am uitat sa spun ca sunt persoana fizica si in cazul in care as vinde masina as intocmi un contract de vanzare cumparare cu persoana care doreste sa o cumpere.
Inmatriculare auto
Tomix
Buna ziua,
As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania.
Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)