avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ SI CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ SI CCC

Sint somer de la data de 01 06 2010 trebuie sa nasc sfirsitul noiembrie intrebarea mea este ca pot beneficiez concediu crest.copilu 2 ani? si dupa 2 ani pot sa continu somaj? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:11, 29 Iunie 2010
La intervenirea starii de graviditate in timpul perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj se va acorda cu prioritate concediul si indemnizatia de maternitate, ceea ce determina suspendarea platii indemnizatiei de somaj. Acordarea concediului si indemnizatiei de maternitate pentru persoana somera se va face numai daca sunt indeplinite conditiile cerute de O.U.G. nr. 158/2005.
1. In somaj fiindputeti beneficiasi deconcediu de maternitate si de CCC pana la 2 ani.
2. Dupa expirarea acestora veti continua somajul, pana expira termenul initial de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravidele somere Karla27 Karla27 Buna seara, Sunt somera indemnizata de 1 luna si tot de atunci insarcinata. As dori sa stiu: 1. daca gravidele somere au facilitati financiare la efectuarea ... (vezi toată discuția)
Unde imi depun actele si ce fel de acte pentru concediu maternitate daca contractul mi se incheie StefaniaCo StefaniaCo Buna ziua. Pe data de 10 ianuarie 2017 contractul meu care este pe perioada determinata expira. Eu ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie, asa ca ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate din somaj sanda1956 sanda1956 sunt somera si gravida in luna a 7-a. pot intra in concediul prenatal/ Somajul se termina pe 12 octombrie, iar eu ar trebui sa nasc la sarsitul lunii. Pot ... (vezi toată discuția)