avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 magazin cu tabaca, tobacco,tabak intrebari.
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

magazin cu tabaca, tobacco,tabak intrebari.

cum pot face o afecere legala cu tabaca adusa din strainatate?

vreau sa deschid un magazin in care sa am numai si numai tabaca o gama diversificata marfa fiind adusa din strainatate.
e legal asa ceva? unde trebuie sa merg pentru a intreba, am mers la registrul comertului si domnisoara se uita la mine de parca as fi vorbit de iarba nu de tigari. ii explicam eu de tutun pur care il faci cu masina sa inteleaga, dar n-ai ce face.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:16, 29 Iunie 2010
Data viitore cand mergeti la registrul comertului vorbiti limba romana si o intrebati pe domnisoara ce CAEN e necesar pentru comercializare tutun vrac. Veti obtine un raspuns clar - in romaneste, cum e trecut si in Nomenclator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5211 Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea ... (vezi toată discuția)
Comert tutun vrac ''roll your own'' ! accize, autorizatii, legalitate ! justmihai justmihai Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi. As dori sa deschid un magazin online cu tutun pentru rulat tigari. In caz ca nu stiti despre ce e vorba cu ... (vezi toată discuția)