Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea altui cod CAEN la actul constitutiv al societatii?
multumesc
Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea altui cod CAEN la actul constitutiv al societatii?
multumesc
>Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea altui cod CAEN la actul constitutiv al societatii?
>multumesc
raspuns: daca nu aveti in actul constitutiv introdus Codul Caen 5224- Comert cu amanuntul al painii, produselor din patiserie si produselor zaharoase, atunci trebuie introdus pentru a putea comercializa acest gen de produse.
>Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea altui cod CAEN la actul constitutiv al societatii?
>multumesc
raspuns;
trebuie sa ai si sa autorizezi activitatea de comert cu paine... doar in situatia in care predomina sau in totalitate comercializezi astfel de produse. Altfel e suficient activitatea despre care intrebi, daca comercializezi o gama variata de produse alimentare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen
Maria Stet
Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)