avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia anticipata

buna ziua
as vrea sa stiu si eu daca s-a hotarit blocarea pensiilor anticipate
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:53, 29 Iunie 2010
Da. De la 01.07.2010, nu se mai fac pensionari anticipate ca nu mai au cu ce sa plateasca nici pe cei pensionati pana acum.
Actul normativ potrivit caruia dispozitiile legale privind inscrierea la pensie anticipata si pensie anticipata partiala nu se mai aplica nu a fost publicat, pana acum, in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 118/2010 odishor odishor Astazi 30 iunie a aparut in MO , dupa ora 15,00 , Legea 118/2010, in care ART.10(1) -Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi, in sistemul public ... (vezi toată discuția)
Cerere pensionare anticipata gpana gpana Indeplinesc conditiile pentru pensionare anticipata partiala si doresc sa ma pensionez incepand cu 01.01.2011, indiferent prin ce lege a pensiilor (noua ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata si anticipata patial zlatanistor@yahoo.com zlatanistor@yahoo.com buna ziua,zlata nistior sunt,din arad si am rugamintea de a ma ajuta,referitor la dreptul de pensie anticipata si anticipata partial , daca mai este valabila ... (vezi toată discuția)