avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenul din jurul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenul din jurul blocului

As dori si eu o informare .Vecinul de langa mine pretinde ca e proprietar pe un teren ce candva a fost despagubit .Pe acel teren s-au construit blocuri. acum vine si ne spune ca spatiul verde de langa bloc pe o anumita portiune ii apartine si vrea sa treaca cu gardul de beton pe la geamul meu ( eu stau la parter) .Sau sa vina cu gardul pana in bloc iar partea blocului unde locuiesc sa ramana un fel de gard.Ma-r interesa cat se pote apropia de bloc si daca poate sa imi ia lumina geamului cu gardul?

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Curtea blocului ContSters15589 ContSters15589 Langa cladirea blocului avem curte imprajmuit .Pe extrasele locuitorilor nu apare teren,nu platim nici taxe ,nici chirie,cum se poate cumpara ? la primarie ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)