avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conediul de odihna

Va rog sa imi spuneti ,daca un cadru didactic(prof.) beneficiaza de concediu de odihna integral (78 de zile calendaristice) in cazul in care a fost ,in anul scolar incheiat,in concediu medical timp de 90 de zile? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 21:41, 29 Iunie 2010
Conform codului muncii, beneficiaza de concediul de odihna proportional cu perioada efectiv lucrata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical afecteaza concediul de odihna? Erika13 Erika13 Buna ziua, M-am intors recent la munca dupa o perioada de 8 luni de concediu medical (precizez ca nu a fost vorba de accident de munca, ci cancer). Pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna andreeat13 andreeat13 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez cu jumatate de norma, in invatamant, ca personal didactic auxiliar si am peste 15 ani vechime in munca la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cadre didactice valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie privind articolele enumerate mai jos ale Ordinului nr. 4050/2021 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)