avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării ELIMINAREA comisionului de risc
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

ELIMINAREA comisionului de risc

comisionul de risc [EDITAT] se va elimina numai pt creditele cu dobanda variabila?
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: misuluc , utilizator 23:40, 30 Iunie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile O.U.G. nr. 50 / 2010 privind contractele de credit pentru consumatori, Sectiunea 3( Rambursarea anticipata),art 67, alin. (1),teza ultima, conditia retinerii acestui comision este ca ..."rambursarea anticipata sa intervina intr-o perioada in care rata dobanzii aferente creditului este fixa".
Cu stima !
inseamna ca daca am dobanda fixa pe toata perioada creditului, cu rata descrescoatare (scade comsionul de risc), nu am sanse sa fie eliminat acest comision din contractul meu daca am ipoteca?-eu consider ca riscul e compensat cu ipoteca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane banci trandanus trandanus Buna ziua. Doresc sa achit un credit de nevoi personale anticipat si va adresez intrebarea daca mi se mai percepe comision de achitare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)