La inceputul lui iunie Am depus la ITM Cluj o adeverinta de vechime de la fostul loc de munca (perioada 01.12.2008 - 30.09.2009) si mi-a fost respinsa azi 30.06, pentru ca in tabelul de mutatii nu afost trecuta rubrica cu marirea salariului minim (pt persoana incadrata pe post ce necesita studii superioare) conform HG. 1051/2008.
Precizari: La inceput am cerut verbal de la firma adeverinta si m-au plimbat cu vorba cateva luni. Apoi m-am duc cu cerere scrisa la sediu si cu formular luat de la ITM, dar adeverinta completata pe care mi-a dat-o contabilul firmei era scrisa complet aiurea si nu mi-au primit-o la ITM pt vizat. Asa ca a doua varianta am completat-o eu dupa exemplul afisat la ITM, am luat semnatura si stampila de la firma si apoi am depus-o la ITM. Ca sa aflu dupa cca 30 de zile ca tot nu am completat-o bine! #-o
Intrebare: la coloana din tabel "Nr. si data actului pe baza caruia se face inscrierea si temeiul legal" se poate trece H.G. 1051/2008 ? Sau trebuie sa fie o decizie emisa de firma cu privire la aceasta HG?
Eu nu am primit nimic de acest fel pe perioada cat am lucrat la ei, dar nu ma mir, pt ca nici state de plata n-am vazut si salariul primit in mana era oricum stabilit la mica intelegere si diferit fata de cel trecut in acte... Cred ca va dati seama si de ce am plecat de la ei....
Si trebuie sa mentionez ca si personalul de la ITM te deserveste cu o amabilitate care face Antarctica sa para un continent tropical...