avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit casa si pamant
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit casa si pamant

Buna ziua. Am autorizatie de constructie din 1998, si casa este neterminata. Locuiesc de doi ani in ea si acum mi se cere de la primarie sa platesc impozit din 98, atunci fiind facuta doar fundatia. De cand trebuie sa platesc de cand am autorizatia sau de cand locuiesc in ea? Casa nu este terminata nici acum. Mi se cere sa platesc impozit pe pamant si casa aproximativ 60 ron si pe iluminatul public 45 ron pe an. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
damiutu, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie abby abby In urma unui proces de partaj succesoral, incheiat cu hotararea de expedient in 2005 ,am dobandit proprietatea asupra suprafetei de teren de 3000 mp. Pe ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)