avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mina pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mina pierduta

buna ziua, stie cineva cum sa procedez???'parintii mei in urma cu cca30 de ani,au cumparat o casa in Bucuresti cu o chitanta de mina asa se faceau inainte daca nu aveai buletin de capitala...deci vinzatorii au fost doi titulari din capitala,,problema este ca cu timpul parintii mei au pierdut aceasta chitanta de mina scrisa,si noi am incercat printr.o anumita avocata de a ne putea face acte pe casa...din pacate cind au fost citatii despre fostii proprietari unul a decedat si celalalt inca mai are un act de mostenire pe acest imobil,si nea scris o scrisoare in care respectivii vor imobilul inapoi??'problema este ca noi nu am fost niciodata inscrisi la circa financiara in numele parintilor deoarece nu aveau contractul pe casa si noi am platit mereu in numele fostului proprietar...intrebarea mea este aceasta respectivii daca stiau de acest imobil de ce nu au reactionat pina acum timp de 30 de ani??? vreau si eu va rog o lamurire asupra cazului meu ...va multumesc mult si sper intr.un pozitiv raspuns...laura
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:46, 2 Iunie 2012
consider ca va puteti prevala de uzucapiunea de lunga durata. banuiesc ca aveti chitante pentru plata utilitatilor, impozitului, care va pot demonstra folosinta imobilului in timp.
cu un avocat istet numai aveti nevoie de aceea chitanta de mana
da avem chitanta dar este platita in numele fostilor proprietari...as dorii mai multe informatii...cu respect L mattei
buna seara
o actiune in uzucapiune va scoate la un liman fericit ,contactati un avocat care cunoaste aceste actiunii si poate finaliza cu succes
mai pot avea incredere??? sint depresa din punctul acesta de vedere...

Alte discuții în legătură

Casa prin chitanta laurini laurini buna ziua ,ma numesc laura deci parintii mei au cumparat o casa in bucuresti cca 33 de ani in urma printr.o chitanta de mina...ei fiind de la tara si nu cu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune dacmoto dacmoto Parintii mei au locuit intr-o casa mai mult de 30 de ani. In urma verificarilor de carte funciara s-a constatat ca imobilul nu figureaza ca avand carte ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate badoiadrian badoiadrian undeva in secolul trecut (aprox. 1970) bunicul meu a primit un loc de casa de la unchiul sau(decedat in prezent)..cam prin 1973 bunicul si bunica au inceput ... (vezi toată discuția)