avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bunuri de capital
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bunuri de capital

Buna ziua!Am adus aport la capitalul societatii un imobil in 2007, la care la cumparare am aplicat taxare inversa,acum doresc sa suspend societatea comerciala si va intreb daca trebuie pe perioada suspendata sa fac ajustare de tva?Sunt platitor de tva si am inteles ca in momentul inactivitatii pt.bunurile de capital se face ajustare de tva?Corect?
2.Cand inregistrez amortizarea cladirii,impozitul pe cladire local si taxele de suspendare activitate,dupa ce imi reiau activitatea?
3.Patronul are o datorie catre societate este un impediment acest lucru pentru suspendare activiatte?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal Nastasia64 Nastasia64 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie; - acem o societate cu activitate zero, nu a emis nici o factura de la infiintare; -a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa vanzare cladiri Sfedu Sfedu Rugamintea mea este sa imi spuneti daca regimul de taxare inversa in cazul vanzarii unei cladiri, este considerat, din punct de vedere legislativ, o operatiune ... (vezi toată discuția)
Devin platitor de tva daca vand un teren la 36000 euro? DiaD DiaD Daca am firma suspenda si reiau activitatea sa pot vinde un teren si cladirea aferenta cu 36000 euro devin platitor de tva? Terenul se vinde cu tva sau ... (vezi toată discuția)