avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actionar, dizolvare voluntara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actionar, dizolvare voluntara

intrebare>
o societate la care sunt actionar majoritar se va dizolva voluntar.
eu ca si soc. actionar, trebuie sa fac vreo hotarare AGA, ceva??
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 09:08, 2 Iulie 2010
daca soc se dizolva voluntar este evindet ca acest lucru se produce ca urmarea a Hotararii adunarii gen a asociatilor.
Altfel cum ??
Poate nu m am exprimat eu corect.
Intrebarea mea era : S.C. .X S.A. in calitate de actionar la S.C. MM S.A., trebuie sa mai faca vreo adunare generala in care sa propuna ceva (gen retragere din SC MM SA ca urmare a dizolvarii ......) .
Stiu si eu ca S.C.MM SA trebuie sa faca o ad gen in care sa hotarasca dizolvarea
Multumesc
S.C. .X S.A. in calitate de actionar la S.C. MM S.A., trebuie sa mai faca vreo adunare generala in care sa propuna ceva

Da AGA la SC X trebuie sa desemneze/imputerniceasca o persoana fizica care sa o reprezinte si sa semneze AGA soc MM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea debitorului lg.85 Monica H. Monica H. pentru introducerea unei cerereri de intrare in insolventa la cererea debitorului, conf. art. 27 legea .85/2006, cum ar trebui sa arate convocatorul AD. ... (vezi toată discuția)
Dizolvare volontara a societatii!!!!! etape trebuie sa fac diz voluntara a unui SRL.am facut aga si act ad. in care am mentionat ca ad asociatilor hot dizolvarea. Mai trebuie trecut ceva? Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Diviziune societate irina s irina s Am citit un articol pe pagina dumneavoastra referitor la Dreptul de retragere dintr-o societate. Ma aflu in situatia prezentata acolo si as dori o ... (vezi toată discuția)