avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot beneficia de indemnizatia ptr crestere copil pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot beneficia de indemnizatia ptr crestere copil pana la 2 ani daca am doar 2 ore pe cartea de munca?

vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie ptr crestere copil pana la 2 ani daca in campul muncii am doar 2ore/zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 1 Iulie 2010
Da, nu conteaza ca aveti CIM cu timp partial
Conteaza ca anterior nasterii copilului sa realizati venituri supuse impozitarii.
multumesc
Acordarea indemnizatiei pentru CIC nu este conditionata de durata timpului de munca (norma intreaga sau timp partial), ci de realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeile care lucreaza part-time si sunt insarcinate beneficiaza de cei 85%din salariu? oana:)( oana:)( Am i prietena care lucreaza la aceeasi firma cu mine si este insarcinata.Programul ei este de 4h pe zi.poate beneficia de cei 85% din salariu?Eu stiu ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avril_dor avril_dor Buna ziua! Daca am contract de munca pe 2ore/zi pot beneficia de indemnizatia minima de 1232 lei? este vreo problema daca vor fi doar 10 luni de contract in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ramona s. ramona s. va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)