avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontarii facturi motorina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontarii facturi motorina

cum se procedeaza la sfirsit de luna cu foile de parcurs si cum se faca decontarea in contabilitate

Alte discuții în legătură

Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare auto StefanVoinea StefanVoinea Buna ziua, La achizititia unei masini din UE la care s-a aplicat taxarea inversa am platit 50% din TVA in tara, urmand procedura standard. Daca acest ... (vezi toată discuția)
Comodat- decont -foi parcurs- refacturare carburant catre beneficiar pfa Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna ziua, As avea nevoie va rog de un mic ajutor. Mi-am infiintat PFA 7022 pe consultanta in management si afaceri, pentru a colabora cu o societate, care ... (vezi toată discuția)