avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce ati face in locul meu ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce ati face in locul meu ?

Ma numesc Mihaela Ursulescu , 53 , bugetara , si am o problema la care nu am raspuns , adica , am un apartament de doua camere , in Onesti , unde valoarea lui a scazut ff mult ,acum , si o rata de 7000 Ron , din 1480 Ron ; va urma desigur taierea de 25% deci salariul meu va fi de 1050 Ron . Sunt persoana singura , si trebuie sa ma decid fie sa continui sa platesc si nimic altceva , fie sa-l vand si sa scap de datorii .. Nu ma pot decide in nici un fel de una singura . Si mai am o propunere , am facut aceste credite in ultimii 4 ani , dar doresc sa specific ca in mod special in 2007 , pe un venit de 1270 Ron , banca BCR , mi-a acordat prin refinantare , un maxim de credit de 14.000 Ron , bani pe care nu i-am solicitat expres . Intrebare , as putea da in judecata BCr , filiala Onesti , pentru lipsa de profesionalism , lipsa de transparenta .. etc . Astept un raspuns . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:46, 30 Iunie 2010
Refinantarea s-a facut cu acordul dumneavoastra ,chiar daca nu ati solicitat dv acest lucru,dar l-ati acceptat luind banii.
Nu aveti motiv sa dati banca in judecata ca nu v-a bagat nimeni banii cu forta in buzunar;
Puteti solicita in shimb de la banca o alta refinantare pt a putea plati creditul, daca mariti durata ctr de credit o sa aveti o rata mai mica;
Puteti de asemeni sa vindeti apartamentul,decizia va apartine.......sunt greu vandabile pe criza asta dar succes.
nu sunt motive de actionat banca in judecata, ei au oferit, dvs i-ati luat si semnat pt ei.
in privinta apartamentului, depinde ce sume mai datorati. daca suma e mica, prin executare silita, va vor pune poprire pe salariu pana la 50% din el, daca aveti mai multi creditori.
daca e vb de o suma mare,pe care n-o mai puteti achita, mai bine vindeti si va mutati intr-o locuinta mai mica, decat sa ajunga vandut la licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Credit bancar cu ipoteca spineanualina spineanualina Buna ziua Ma aflu in situatia urmatoare: socrii mei (niste oameni extraordinari) si-au ipotecat apartamentul in vederea obtinerii unui credit pentru ca noi , ... (vezi toată discuția)