avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pagube produse de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pagube produse de apa

Buna Ziua,
In urma cantitatilor insemnate de precipitatii,in gradina mea si in anexele gosodaresti a intrat o cantitate foarte mare de apa din cauza unor vecini care nu iti curata santul aflat pe proprietatea lor. intentionez sa depun o petitie la Primarie in vederea rezolvarii acestei probleme.M-ar interesa temeiul legal la care pot sa fac referire.Multumesc

Alte discuții în legătură

Deversare ape fecaloid menajere anti77 anti77 M-am mutat cu familia de la oras intr-un presupus mediu mai curat la un sat intr-o casa construita 1975, numai ca sa aflu ca vecinii devarsa ape fecaloid ... (vezi toată discuția)
Blocarea accesului la garaj/gradina de un şanţ de scurgere melcio melcio Situatia este urmatoarea: conducta de apa potabila functioneaza in comuna dar conducta de canalizare nu a fost inca instalata.. Vecinul meu de vizavi care nu ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate-pagube produse de vecini.ce pot face? baracuda baracuda Va rog sa imi spuna si mie cineva cui si unde trebuie sa ma adresez? Mi-am cumparat acum 2 ani un teren in jud Arges, comuna Teiu si de atunci am numai ... (vezi toată discuția)