avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diurna pt soferi care lucreaza in comunitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diurna pt soferi care lucreaza in comunitate

buna,ma numesc dodu si nu stiu daca in contracctul de munca individual trebuie specificata diurna pt lucrul inafara granitelor,si intre ce limite se incadreaza multumesc #-o

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de mobilitate a fost pana la 1.05.2022 o componenta ... svedac svedac Indemnizatia de mobilitate a fost pana la 1.05.2022 o componenta impozabilă a salariului. Din 01.05 ea se va calcula tot in salariu dar neimpozabil sau va fi ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Diurna - salariat in constructii si salariat mobil sofer valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: pentru salariatul in constructii / pentru salariatul sofer caruia in contractul de munca locul de munca nu este fix: ... (vezi toată discuția)