avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca legala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca legala

Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare, referitoare la legalitatile, angajarii.Acum cateva zile, mi s-a propus, sa lucrez 4 ore pe o firma, cu un salar de 350 lei, si 4 ore pe o alta firma, tot acelas salar. Dar contributiile catre sanatate , somaj si altele, imi vor fii platite doar la un salar, asa mi s-a spus, pe cealalta firma vor fii mai putin platite. Va intreb cum ma afecteaza pe mine, practic, salariul in mana e acelas, nu s-a schimbat, numai pe cartea de munca, voi fii cu 4 ore ? Ce ma sfatuiti?

Alte discuții în legătură

Declarare firma inactiva si stergerea datoriior catre stat. ce se intampla cu angajatii? elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Firma la care lucrez a acumulat datorii foarte mari la bugete. De asemenea, de ani multi ... (vezi toată discuția)
Angajat cu două ore în cim real - cim la angajare semnat cu 8 ore florin3lu1 florin3lu1 Buna tuturor. Va rog sa ma ajutati in situatia urmatoare. La ultimul angajator am semnat contract cu norma intreaga de 8 ore ,iar dupa un an mi-am dat ... (vezi toată discuția)
S-a platit cas si cass doar cota aferenta angajatului alex68 alex68 Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. In urma cu circa un an si jumatate, firma la care lucrez s-a confruntat cu o situatie financiara destul ... (vezi toată discuția)