avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare somaj

daca s-au facut disponibilizari intro companie privata(Romtelecom) am beneficiat de salarii compensatorii mai pot beneficia de somaj tinind cont ca am platit toate asigurarile la stat in functie de venit
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 11:50, 1 Iulie 2010
da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de somaj danibar danibar Buna ziua, In urma concedierilor colective am primit 17 salarii compensatorii, din care s-au retinut toate contributiile. In adeverinta pe care firma a ... (vezi toată discuția)
Plata somaj bfe69 bfe69 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti intr-o mica problema legata de plata somajului. In urma disponibilizarii se plateste o anumita suma de bani cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art.55 lit.b george cornea george cornea Buna ziua. Beneficiez de un salariu net timp de 12 luni in urma disponibilizarilor individuale cu acordul partilor din codul muncii art.55 lit.b;Societate pe ... (vezi toată discuția)