avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune

am inceput acum 2 ani o actiune si in mod gresit avocatul a depus la dosar niste acte care nu ma avantajeaza. procesul a fost suspendat prin neprezentare in 2009 prin mai, pot acum sa deschid un nou proces? daca se va descoperi..cumva sa-l conexez la vechiul dosar?
lasat in nelucrare, dosarul anterior, se perima dupa un an. Asa ca nu va mai fi conexat la viitorul dosar.
Insa, daca partea adversa cunoaste actele din dosarul anterior ce va dezavantajeaza poate solicita copii si le poate depune in instanta in noul demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum motivam perimarea dupa noul cpc? ancut75 ancut75 Buna seara tuturor, Executarea silita este lasata in nelucrare de mai bine de 3 ani si jumatate. Creditorul nu a depus nicio cerere in continuarea ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac Petunia Petunia am o actiune in pretentii impotriva unei institutii a statului dar nu imi convine ce acte s-au depus in acel dosar de catre avocatul meu deoarece ma ... (vezi toată discuția)
Cauzã suspendatã în recurs, autoritate de lucru judecat ContSters288161 ContSters288161 buna seara , Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema .Am un contract de v-c cu clauza de intretinere care a fost atacat la fond .Instanta a respins ... (vezi toată discuția)