avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce sa fac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce sa fac

am o actiune in pretentii impotriva unei institutii a statului dar nu imi convine ce acte s-au depus in acel dosar de catre avocatul meu deoarece ma dezavantajeaza. avocatul meu, a suspendat dosarul de care vorbesc dar acum, am deschis eu altul cu acelasi obiect, dar am depus numai acte care ma avantajeaza.
in primul dosar suspendat, instanta acum mi-a dat din oficiu termen ca sa ne judecam, ce trebuie sa-i spun, sa le conexam pe cele doua, sau sa nu ma prezint in dosarul acesta nr 1 de perinmare???
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 20:05, 10 Octombrie 2010
Buna ziua !
Puteti solicita conexarea dosarelor .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune noisette noisette am inceput acum 2 ani o actiune si in mod gresit avocatul a depus la dosar niste acte care nu ma avantajeaza. procesul a fost suspendat prin neprezentare in ... (vezi toată discuția)
Cod civil repunere pe rol otto2007 otto2007 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Pot cere instantei ca un proces suspendat sa ramana suspendat pana la solutionarea unui alt proces avand aceleasi ... (vezi toată discuția)
Doua actiuni diferite depuse de doi reclamanti-frati, acelasi obiect SHAMMY SHAMMY Am depus o actiune impotriva fratelui pentru deschiderea succesiunii si partaj in cota 1/2 pentru bunurile ramase de la parinti. Fratele, stiind-auzind de la ... (vezi toată discuția)