avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort cu intarziere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort cu intarziere

Este posibil ca la o cerere de divort depusa astazi sa primesc ca termen pentru prima infatisare 15.03.2011? Sau pot cataloga ziua de astazi ca fiind cea mai nefasta? Daca divortul incepe in 2011 cand in termin oare? Se poate face ceva mai repede? Divort la urgenta?
va multumesc !
Se poate rezolva mai repede prin institutia medierii insa, este nevoie ca sotii sa fie de acord atat cu privire la desfacerea casatoriei cat si cu privire la incredintarea minorilor daca este cazul precum si la cuantumul obligatiei lunare de intretinere.
Unde trebuie sa ma adresez pentru mediere si va rog sa-mi spuneti , daca este posibil, la ce costuri se ridica acest lucru?
Exista un Tablou al mediatorilor autorizati publicat in Monitorul Oficial sau pe site-ul Consiliului de Mediere. Costurile le stabiliti cu mediatorul pe care il alegeti.
si in final tot in instanta ajungeti, deoarece mediatorul cauta sa va impace si daca nu poate atunci doar va lamuri anumite aspecte dar mediatorul nu are cum sa dispuna desfacerea casatoriei dvs.
luati in calcul ce v-au scris domnii mai sus si sa ne ziceti daca rezolvati mai repede.
in primul rand dvs puteti rezolva fff repede daca va dati in judecata sotia iar sotia la primul termen vine si spune ca este de acord cu divortul intentat de dvs.
ce fel de actiune ati depus, ati incercat divortul de comun acor? acesta ar trebui evoitat ca se da si termen de impèacare si dureaza mult.
Nu am specificat ca as dori un divort de comun acord, ci doar am depus o cerere obisnuita de divort. Cat despre impacare nu se mai poate vorbi, pentru ca de fapt suntem despartiti de 7 ani, dar am intarziat cu depunerea cererii pentru ca stiam ca sotia mea este plecata din tara. Ce se va intampla daca pana la primul termen ea va pleca iarasi si va veni cine-stie-cand? Voi termina procesul atunci cand voi iesi la pensie?

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba o actiune de divort din culpa exclusiva a paratului in actiune de divort prin acord? LDTE LDTE Buna ziua! va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat juridic in urmatoarea situatie.In calitate de reclamant am deschis actiune de divort din culpa ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna marinescucorneliu marinescucorneliu buna ziua, sotia mea a depus actele de divort din culpa comuna. Pe instiintarea de divort e trecut la probatoriu ancheta sociala,( avem un copil impreuna) ... (vezi toată discuția)
Părere despre cererea reconvențională ammazon ammazon Bună seara! Soția mea a demarat acțiunea de divorț în instanță. În comunicare se cere desfacerea căsătoriei și revenirea la numele inițial, și ... (vezi toată discuția)