avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata impozit suplimentar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata impozit suplimentar

detin o locuinta cumparata imprena cu alte doua persoane care la randul lor mai au si alte locuinte in afara de cea de domiciliu, cum se calculeaza impozitul pentru fiecare proprietar in parte

Alte discuții în legătură

Impozitare locuinte adrianamacsim adrianamacsim Am urmatoarea speta: Detin in proprietatea 4 locuinte, prima am construit-o si este la adresa de domiciliu, urmatoarele 2 le-am mostenit prin succesiune ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta gabrielaene gabrielaene Buna ziua! Tatal meu detine un apartament si mai este trecut impreuna cu mama pe un alt apartament. Cum se calculeaza impozitul pentru cea de-a doua ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri bveronica bveronica buna ziua am construit o casa la care urmeaza sa se faca receptia si sa se stabileasca impozitul aferent, in urma unui act de vanzare cumparare de ... (vezi toată discuția)