avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cresterea celui de al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cresterea celui de al doilea copil

am un baietel de 1an si 3 luni vreau sa raman din nou insarcinata. daca raman max prin septembrie trebuie sa ma intorc la servici sau raman in concediu prenatal? ce ma sfatuiti sa fac si pot sa primesc indemnizatie de crestere pt al 2 copil?
va multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:42, 1 Iulie 2010
1. Daca veti naste inainte de terminarea primului CCC pana la 2 ani, veti beneficia, in continuare de aceeasi indemnizatie pana ce al doilea copil va implini 2 ani.
2. Daca nasteti dupa terminarea primului CCC va trebuie sa reluati activitatea, sa intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de crestere copil Valentina mario Valentina mario Buna ziua,am si eu o intrebare ce se intampla daca raman insarcinata cu al doilea copil ..deja fiind in prenatal de aproape doi ani..in luna septembrie se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)