avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de crestere copil

Buna ziua,am si eu o intrebare ce se intampla daca raman insarcinata cu al doilea copil ..deja fiind in prenatal de aproape doi ani..in luna septembrie se terimina perioada de crestere copil se prelungeste prenatalul?
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 1 August 2019
Nu aveti cum sa fiti in prenatal de 2 ani de zile .... Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?
Luna martie...eu in luna septembrie inchei perioada de crestere copil...in luna septembrie cel mic inplineste 2 ani
Daca nasteti inainte sa terminati primul CCC, atunci intrati direct in cel de-al doilea CCC.
Si daca nasterea va avea loc dupa teriminarea CCC cum se procedeaza?
Daca nasteti dupa ce terminati primul CCC, atunci intrati in concediu de maternitate si apoi in cel de-al doilea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea celui de al doilea copil rus.andreia rus.andreia am un baietel de 1an si 3 luni vreau sa raman din nou insarcinata. daca raman max prin septembrie trebuie sa ma intorc la servici sau raman in concediu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt încă în perioada de ccc. am rămas din nou ... Elena 1423 Elena 1423 Bună ziua. Sunt încă în perioada de CCC. Am rămas din nou însărcinată, iar mediul în care lucrez este cu risc. Ca și la prima sarcină intenționez ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului/sarcina valer_valy valer_valy Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in cazul unei cunostinte care nu stie cum trebuie sa procedeze... O femeie care se afla in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)