avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Sunt încă în perioada de CCC. Am rămas ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Sunt încă în perioada de CCC. Am rămas din nou ...

Bună ziua. Sunt încă în perioada de CCC. Am rămas din nou însărcinată, iar mediul în care lucrez este cu risc. Ca și la prima sarcină intenționez ca îmi iau concedii medicale, pana intru în comisie pentru concediu de risc maternal, apoi în concediu prenatal. Cum se procedează? Trebuie neapărat sa revin câteva zile la muncă înainte de a'mi lua concediul medical. Menționez ca lucrez la un spital de boli infecțioase.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 23 Octombrie 2024
Cand se termina primul CCC si care este data prezumata a nasterii a celui de-al doilea copil?
În luna martie se termina CCC iar cel de'al doilea copil se va naște cel mai probabil în iunie-iulie.
Puteti intra in prenatal , imediat la revenirea din CCC, dar acest lucru depinde de data prezumata a nasterii si de data exacta cand se termina primul CCC ... puteti opta pentru 84 de zile de concediu prenatal si 42 de zile de postnatal (obligatorii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
De cand pot intra in concediu prenatal? manjula manjula din cate am citit in lege, sunt obligata sa-mi las 42 zile din cele 126, dupa nastere. asta inseamna ca, teoretic, pot intra in concediu prenatal cu 84 zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)