avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mai pot avea sansa sa recuperez de la banca polita de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mai pot avea sansa sa recuperez de la banca polita de asigurare dupa incheierea creditului?

Buna ziua!
In urma cu 3 ani am facut un imprumut de la o anumita banca si luna aceasta trebuie sa platesc ultima rata si sa inchid contul, insa am o nelamurire:
Cand am facut cererea de credit am facut-o pe suma de10 000lei insa pt ca eu sa primesc acesti bani, banca a trebuit sa imi mai puna inca 700 lei peste aceasta suma imprumutata (reprezentand un comision dosar si cam 500 lei asigurarea creditului). Toate bune pana aici , insa eu pe perioada de 3 ani cand am rambursat creditul am platit incepand cu suma de 10 700 lei, adica am platit de 2 ori aceeasi suma, respectiv 700 lei (odata s-au oprit in momentul in care am ridicat creditul si o data i-am platit esalonat in rate).
Intrebarea me este, tinand cont ca nu am intarziat niciodata cu nici o rata la banaca, ba am platit intodeauna in avans cu 2 saptamani, a-si putea sa obtin acea asigurare a creditului inapoi dupa inceierea contului de credit?

va multumesc anticipat!!
PS: Nu mai am contractul, nu-l mai gasesc!!
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
amiali, utilizator
Cel mai recent răspuns: amiali , utilizator 17:15, 1 Iulie 2010
@amiali

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie, deoarece in acest forum, se discuta ideea si nu persoana juridica.
Va mai rog sa cititi si Regulamentul de postare in forum.
Multumesc anticipat pentru intelegere si colaborare.
In primul rand verificati cu atentie clauzele contractuale.
Nu mai gasesc contractul.
A-si mai putea cere de la banca o copie a contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca Ciprian_33 Ciprian_33 Buna ziua!Sunt intr-o dificultate si sper ca aici sa gasesc un raspuns.Am facut un credit acum 4 ani la BCR.Timp de 3 ani am platit ratele insa de un an ... (vezi toată discuția)
Ce presupune o executare silita ? nelugalati nelugalati Buna ziua Probabil in situatia mea mai sunt destui romani, adica diminuarea veniturilor familiei au dus la intarzieri in plata ratelor la banca. Daca banaca ... (vezi toată discuția)
Consecintele neplatii ratelor marga32 marga32 In 2007 am facut un credit de nevoi personale in valoare de 8200 de lei la X Bank cu buletinul, copie dupa cartea de munca si adeverinta de venit; fara girant ... (vezi toată discuția)