avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copilului-o problema
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copilului-o problema

Mai nou,de luni bune,postasul nu imi mai aduce alocatia.Nici in cutia postala nu imi lasa aviz,motivand ca pot ridica banii de la oficiul postal si fara acesta.Oricum,cu sau fara aviz,la oficiu mi se spune ca nu au nici o suma pe numele meu.Cu alte cuvinte,postasul spune ca banii sunt la oficiu,iar oficiul ca banii sunt la postas...Deja s-a strans o suma frumusica pe care ar fi trebuit s-o primesc luna asta,caci am fost la Directia Muncii si am facut cerere de restituire..Intrebare:ce e de facut,cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 15:49, 2 Iulie 2007
sefului oficiului postal, cu plangere
Faceti sesizare scrisa la oficiul postal de care apartineti in care prezentati situatia si solicitati-le sa va fixeze o zi in care sa mergeti sa va ridicati alocatia .La prima vedere pare ca postasul se foloseste de banii dvs. dar pana la proba contrara nu puteti sti sigur.Incepeti cu reclamatia la oficiul postal. Aveti 30 de zile in care sa primiti raspunsul , sau puteti sa va inscrieti in audienta la dirigentele postei ca sa rezolvati mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postasul nu aduce alocatia la timp aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa unde pot face o plangere contra postasului care nu aduce alocatia la timp ce odata cu pensiile .el da alocatii doar la cei care ii lasa spaga mare va rog ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)