avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate postasul nu aduce alocatia la timp
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

postasul nu aduce alocatia la timp

unde pot face o plangere contra postasului care nu aduce alocatia la timp ce odata cu pensiile .el da alocatii doar la cei care ii lasa spaga mare va rog ajutatima si daca pot sa fac o astfel de reclamatie pot sa fiu anonima?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:21, 17 Mai 2011
Conform ordonantei 27, petitiile anonime nu se iau in consideratie. Puteti sa va prezentati in audienta la directorul postei din judetul in care locuiti.
1-Pentru solutionarea aspectelor care va nemultumesc in activitatea oficiantului postal,va revine obligatia sa sesizati oficial dirigintele oficiului postal,unde postasul isi desfasora activitatea
2-Sesizarile/plangerile care nu sunt asumate de catre titular,prin precizarea numelui,
domiciliului,nu sunt luate in considerare,respectiv nu vor fi luate in evidenta cu scopul demararii unor cercetari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copilului-o problema Keyla Keyla Mai nou,de luni bune,postasul nu imi mai aduce alocatia.Nici in cutia postala nu imi lasa aviz,motivand ca pot ridica banii de la oficiul postal si fara ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Primesc corespondenta firmei( cataloage, facturi, etc.) prin intermediul Postei Romane care are un oficiu postal la noi, la tara. In ultima vreme ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta ioni69 ioni69 As dori ceva sfaturi juridice legat de urmatoarea intamplare. Am cumparat ceva si mi-a fost trimisa o recomandata inainte de Craciun din Olanda. In data de 6 ... (vezi toată discuția)