avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM urgenta continuat de CM sarcina lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM urgenta continuat de CM sarcina lauzie

Cum platim aceste medicale?
Primul CM urgenta medico-chirurgicala (01.06 - 02.06) urmat de un CM continuare cod 08 -sarcina si lauzie (03.06 - 16.06) , ambele au acelasi diagnostic.
Credeti ca le pot plati astfel...sau este o greseala de emitere a medicului ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 18:58, 2 Iulie 2010
ce cod diagnostic este trecut?
cod diagnostic 770
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
andad, utilizator
770=infectia puerperala; cred ca functioneaza la urgenta numai
Intrebati , pentru un raspuns sigur, la casa de sanatate
Cel cu 06 ce cod de urgenta are
titiana a scris:

Cel cu 06 ce cod de urgenta are

ambele CM cod diagnostic 770

Alte discuții în legătură

Concediu medical 08 roxana69 roxana69 Poate fi asociat un concediu medical cu cod de indemnizatie 08 cu codul de diagnostic 751? De obicei codul de diagnostic este 995 pentru 08. Multumesc. (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical în continuare dar are alt cod de indemnizaþie MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi în următ. problemă: CM iniţial cod 01 în 11.2012 în luna 12.2012 am un CM în cont. celui din 11.2012(data ... (vezi toată discuția)
Plata concedii medicale initiale cu acelasi cod de diagnostic bachmann bachmann Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata mi-a prezentat 2 CM consecutive , cate 5 zile fiecare, cu acelasi cod de dignostic, ... (vezi toată discuția)