avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de concediu medical în continuare dar are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de concediu medical în continuare dar are alt cod de indemnizaþie

Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi în următ. problemă:
CM iniţial cod 01 în 11.2012 în luna 12.2012 am un CM în cont. celui din 11.2012(data acordării 30.11.12, perioada 01-03.12.12, cod indemniz. 01, cod diagnostic 596). Următorul CM este cod 06 în continuare, cod diagnostic 596, data acordării 05.12.12, perioada 04 - 05.12.12. Cum îl tratez pe acesta din urmă (cod 06) ca şi iniţial sau merg cu aceeaşi bază de la celelalte.
Nu sunt sigură dacă îl pot trata ca şi iniţial având în vedere că data acordării este mai mare decât data la care se termină cm anterior.
Vă mulţumesc anticipat!:(
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 09:53, 14 Ianuarie 2013
Cerificatele de concediu medical sunt acordate pentru incapacitate temporara de munca, acelasi cod diagnostic 596-Alte infectii localizate ale pielii si tesutului celular subcutanat, boala obisnuita si urgenta medico-chirurgicala.

Codul de urgenta|(06) il considerati in continuare, cu aceeasi baza de calcul si aceeasi medie.
Dar diferă data de acordare a acestui cconcediu medical.
Acest certificat il considerati ca si "initial". Daca este trecut "in continuare" de medicul prescriptor, dati-l la modificat. Nu are cum sa fie "in continuare" datorita datei acordarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Cm urgenta continuat de cm sarcina lauzie andad andad Cum platim aceste medicale? Primul CM urgenta medico-chirurgicala (01.06 - 02.06) urmat de un CM continuare cod 08 -sarcina si lauzie (03.06 - 16.06) , ambele ... (vezi toată discuția)