avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical 08
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical 08

Poate fi asociat un concediu medical cu cod de indemnizatie 08 cu codul de diagnostic 751? De obicei codul de diagnostic este 995 pentru 08.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 8 Noiembrie 2018
Eu cred ca poate fi asociat.
Cod diagnostic in certificate de concediu medical 751 - Ingrijiri acordate mamei pentru alte afectiuni legate in principal de sarcina

Cod indemnizatie boala 08 - sarcina si lehuzie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod diagnostic și cod indemnizatie concediu medical vulpys vulpys Bună seara. Am.o nelămurire. Este a doua oară când mi se întâmpla și e neplăcut sa fiu purtata pe drumuri. Mi s a refuzat concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Cm urgenta continuat de cm sarcina lauzie andad andad Cum platim aceste medicale? Primul CM urgenta medico-chirurgicala (01.06 - 02.06) urmat de un CM continuare cod 08 -sarcina si lauzie (03.06 - 16.06) , ambele ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate - prenatal allexs96 allexs96 Buna ziua, intampin urmatoarea situatie, fiind insarcinata in aproape 30 de saptamani. In data de 22.04.2020 am prezentat medicului de familie adeverinta ... (vezi toată discuția)