avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatia in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatia in anulare

o hotarare pronuntata intr-o contestatie in anulare poate fi atacata vreodata cu apel?
Cel mai recent răspuns: Dragut , utilizator 23:21, 1 Iulie 2010
Potrivit art.320 alin.3 C.proc.civ.hotararea data in contestatia in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.

Art. 320
Contestatia se judeca de urgenta si cu precadere.
Intampinarea este obligatorie si se depune la dosar cu cel putin 5 zile inaintea termenului de judecata.
Hotararea data in contestatie este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
luiza2008, utilizator
CPC art. 320 al.3:
Hotararea data in contestatie este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.
pai si inseamna ca daca contestaia anulare a fost introdusa impotriva unei sentinte data de prima instanta susceptibila de apel si decizia data in contestie este supusa apelului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare georgelgica georgelgica Mi s-a respins contestatie in anulare ca tardiva, desi m-am incadrat in termenul de depunere. Decizia atacata cu contestatie era irevocabila. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Respingerea contestatiei in anulare ca netimbrata ContSters51479 ContSters51479 Am promovat o contestatie in anulare, cu mari sanse de izbanda, zic eu. Numai ca, instanta, dupa ce amina pronuntarea cu o saptamina (!!!) respinge actiunea ... (vezi toată discuția)