avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport pentru minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport pentru minori

sunt divortata de sotul meu din anul 2008.fetita rezultata in urma casatoriei mi-a fost incredintata spre crestere mie cu drept de vizitare din partea tatalui de 2 ori pe luna la sf de saptamana.In prezent el nu se afla in tara iar eu doresc sa ii fac fetitei pasaport pentru a putea pleca in strainatate la prietena mea.Pentru pasaport am nevoie de acorul scris la notariat al tatalui?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:10, 2 Iulie 2010
Nu.
Puteti sa ii faceti pasaport si chiar sa iesiti cu minorul din tara doar cu hotararea jud. def. si irevoc. de incredintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat Rucsiandru Rucsiandru Buna seara! Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters132975 ContSters132975 poate pleca in strainatate mama, dupa ce a obtinut hot de divort, impreuna cu copilul? trebuie si acordul tatalui daca fetita a fost incredintata mamei? (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara dupa divort ContSters133679 ContSters133679 am si eu o intrebare.sunt divortata,in urma divortului copilul a ramas la mine prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.vreau acum sa plec cu ... (vezi toată discuția)