avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... magistrat, avocat sau consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

magistrat, avocat sau consilier juridic?

Buna seara tuturor!As vrea sa ma lamuresc si eu cu privire la unele lucruri.Am terminat dreptul dar nu sunt suficient de pregatita sa sustin un examen in magistratura,sau barou,asa ca m-am gandit sa urmez cursurile pt consilier juridic in speranta ca asa cunostintele mele de drept se vor aprofunda si voi privii mai increzatoare spre viitor.Ce imi sugerati?Sau ar trebuii sa pun serios mana p carte si sa incerc direct in magistratura?Va multumesc!
cu o pregatire temeinica poti reusi in magistratura...vezi ca sunt o multime de sfaturi pe acest site
va multumesc!
Nu exista cursuri pt consilier juridic. Puteti sa va angajati dupa licenta pur si simplu.
Si puteti da examenele, nu aveti ce pierde ( poate doar banii pt taxa de inscriere).
Mai multe informatii gasiti pe www.inm-lex.ro ( pt magistratura), www.grefieri.ro, www.unbr.ro ( pt avocat), www.just.ro ( pt consilier de probatiune).
Succes!
Buna,

Daca te vei pune serios pe invatat,cred ca ai sanse si la sustinerea examenului de admitere la INM si la Barou,cu atat mai mult cu cat examenul de admitere in Barou incepe abia in luna noiembrie.

Cum ti-au spus si colegii inainte,vei gasi o multime de sfaturi pe acest site,la topicurile Admitere Barou 2010 sau Admitere INM 2010,cat si pe site-urile mai sus mentionate.

Tu decizi cum crezi ca este mai bine pentru tine!
Succes! :luck:
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
luiza2008, utilizator
Cred ca ar trebui sa `iei taurul de coarne` din prima. Daca nu acum.. atunci cand?

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept, master in dreptul afacerilor - optiuni de angajare? Iulian81 Iulian81 Hello! Cunosc pe cineva care a terminat facultatea de drept la stat si un master in dreptul afacerilor care doreste sa stie cam in ce domeniu ar putea munci ... (vezi toată discuția)
Admitere barou si inm - probe la examen, conditii de inscriere lumifatu lumifatu sunt studenta in ultimul an la drept si as dori sa stiu cate examene trebuiesc sustinute pt. admiterea in barou, care sunt acestea? dar pt. examenul la ... (vezi toată discuția)
Informare - "specializare" procuror allecssis allecssis sunt eleva in cls a12a si as vrea sa urmez fac de drep..si ca specializare-procuror...as vrea sa stiu mai multe despre asta...sa stiu la ce sa ma astept . ... (vezi toată discuția)