Buna seara tuturor!As vrea sa ma lamuresc si eu cu privire la unele lucruri.Am terminat dreptul dar nu sunt suficient de pregatita sa sustin un examen in magistratura,sau barou,asa ca m-am gandit sa urmez cursurile pt consilier juridic in speranta ca asa cunostintele mele de drept se vor aprofunda si voi privii mai increzatoare spre viitor.Ce imi sugerati?Sau ar trebuii sa pun serios mana p carte si sa incerc direct in magistratura?Va multumesc!
Nu exista cursuri pt consilier juridic. Puteti sa va angajati dupa licenta pur si simplu.
Si puteti da examenele, nu aveti ce pierde ( poate doar banii pt taxa de inscriere).
Mai multe informatii gasiti pe www.inm-lex.ro ( pt magistratura), www.grefieri.ro, www.unbr.ro ( pt avocat), www.just.ro ( pt consilier de probatiune).
Succes!
Daca te vei pune serios pe invatat,cred ca ai sanse si la sustinerea examenului de admitere la INM si la Barou,cu atat mai mult cu cat examenul de admitere in Barou incepe abia in luna noiembrie.
Cum ti-au spus si colegii inainte,vei gasi o multime de sfaturi pe acest site,la topicurile Admitere Barou 2010 sau Admitere INM 2010,cat si pe site-urile mai sus mentionate.
Tu decizi cum crezi ca este mai bine pentru tine!
Succes! :luck: