In urma cu 4 zile in urma unei altercatii cu o vecina am fost amendat cu suma de 200 ron.
Pe scurt i-am vorbit nu tocmai intr-o maniera civilizata , m-a lovit peste fata , am ripostat la fel , iar de nervi aceasta a lesinat pentru 3 minute. In urma cazaturii s-a ales cu o lovitura minora la picior.
Mentionez ca m-a injurat , amenintat si ca tot eu am fost cel care a ajutat-o sa isi revina
Ulterior am inteles aceasta are probleme psihice si ca urmareste sa ma dea in judecata.
Intrebarea mea este : Ce urmeaza, are vreo sansa de castig?
De asemenea doresc mutarea eventualului proces in alta localitate , pentru ca stiu ca are o prietena de familie ce lucreaza ca grefiera la tribunal.
Va multumesc
Va da in judecata pentru ca are probleme psihice sau pentru incidentul depre care ati vorbit? Dvs, ce credeti?
Nu vi se va admite cererea de stramutare a cauzei pentru motivul invocat, Grefiera, nu delibereaza, nu dispune intr-un dosar. Daca invocati acest motiv, cel mult , se va dispune ca la dosarul dvs. sa intre alt grefier care nu o cunoaste pe doamna respectiva. Dosarele sunt repartizate pe complete aleator.. deci nu se stie pe ce rol va fi dosarul.
Probabil din cauza incidentului, dar e posibil sa se lege si de problema pe care o are.
Cat despre mutare , din cate stiam se poate daca sunt motive de banuiala legitima sau daca are rude printre asistentii instantei. Corectati-ma daca gresesc
stimate"DOMN" in afara comportamentului necivilizat pe care l-ai avut te mai si plingi.Zi mersi ca nu a murit din cazatura respectiva(daca se lovea la cap,doamne fereste) ce mai faceai ???se moare atit de usor...asa am pierdut o verisoara.
Lasind reprosurile (scuze cit de cit )te rog dute si vorbeste cu ea sa te ierte(desi ma indoiesc sa o faca)eventual oferai ...ca oricum vei plati destul ( legal )