avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE

As dori sa stiu in ce termen , pot formula o contestatie impotriva deciziei de calcul a taxei de poluare la ANAF, in conditiile in care am platit aceasta taxa pt un auto in octombrie 2008 iar pentru un alt auto in luna iunie 2010 ?
Din punct de vedere al practicii judiciare consider ca , aceasta este unitara atat pt taxa platita in 2008 cat si pt cea achitata in 2010
In ceea ce priveste plata din iunie 2010 puteti formula contestatie impotriva deciziei de stabilire a taxei(contestatia se introduce in termen de 30 de zile).
Pentru cea din 2008 solicitati AFP in scris restituirea sumei platite cu titlu de taxa ca fiind nedatorata.
Eu zicca nu aveti sanse de recuperare, cel putin la acest moment.Mai asteptati sa vedeti care este ,,trendul.''.............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare? abby abby In 12 decembrie 2010 s-a achitat taxa de poluare calculata prin decizia AFP pt a se inmatricula un autovehicul adus din Germania . Nu s-a formulat o ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)