avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa poluare?

In 12 decembrie 2010 s-a achitat taxa de poluare calculata prin decizia AFP pt a se inmatricula un autovehicul adus din Germania .
Nu s-a formulat o contestatii impotriva deciziei de calcul a taxei,si de restituirea sumei platite , in termen de 30 de zile de la emiterea acesteia , la sediul Administratiei Fiscale emitente.
Acum , dupa aproape 6 luni de la plata taxei considerate de unii nelegala, se mai poate cere restituirea taxei platite ?Care sunt pasiii?Dar taxele?
Sau ce solutii exista?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
abby, utilizator
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 15:37, 1 Mai 2011
in ce localitate ati platit taxa pe poluare?
Craiova

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dupa 3 ani nanet nanet Buna ziua Am platit taxa de poluare acum 2 ani si 10 luni, Mai pot face ceva in instanta pentru recuperarea sumei, tinand cont ca nu am contestat in 30 de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare razx razx As dori sa stiu in ce termen , pot formula o contestatie impotriva deciziei de calcul a taxei de poluare la ANAF, in conditiile in care am platit aceasta taxa ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)