avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general clauza in contractul de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

clauza in contractul de munca

Am urmatoarea clauza intr-un contract individual de munca al unui salariat :
“ a) sporuri : Salariatul urmeaza a primi un spor salarial de 5% din venitul net atribuibil fiecarui proiect sau lucrare atrasa/determinata exclusiv datorita prestatiilor sale si contractata spre executie de catre Angajator, fara a depasi insa pentru toate proiectele suma de 20.000 euro/an ; “

Va rog sa ma ajutati in interpretarea lui.
Cel mai recent răspuns: loredanaradu , utilizator 19:23, 17 Iulie 2007
ce anume este neclar?
se ia proiectul la care a lucrat salariatul, se calculeaza procentul, i se dau banii. daca la un moment dat ajunge la plafonul stabilit, nu mai primeste banii.
Buna ziua,
As dori sa stiu ce trebuie trecut in clauza de neconcurenta referitor la tertii in favoarea carora angajatul nu are dreptul sa isi desfasoare activitatea dupa incetarea raporturilor individuale de munca. Trebuie date numele tertilor sau doar obiectul de activitate al acestora?
Dupa incetarea contractului individual de munca care are cuprins si o clauza de neconcurenta, pe ce baza se acorda indemnizatia de neconcurenta? Se incheie vreun contract? Impozitul a ramas 16 %?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contract individual de munca Razvan Savu / Expert contabil / Practician in insolventa Razvan Savu / Expert contabil / Practician in insolventa In contractul individual de munca am urmatoarea clauza : “ a) sporuri : Salariatul urmeaza a primi un spor salarial de 5% din venitul net atribuibil ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane mandriva mandriva Exista vreun spor de care poate beneficia inspectorul RU? de confidentialitate, sau altceva? daca da, in ce temei legal? (vezi toată discuția)
Clauza neconcurenta claudius24 claudius24 buna ziua, incepand din martie 2011, pana in februarie anul curent am lucrat pentru un angajator, penrtu care am semnat o clauza de neconcurenta, care ... (vezi toată discuția)