avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Program de studiu autorizat sa functioneze provizoriu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Program de studiu autorizat sa functioneze provizoriu

As dori sa stiu unde as putea sa citesc ceva despre programele de studiu sutorizate sa functioneze provizoriu. As dori sa ma inscriu la facultate si am gasit un domeniu de licenta care e doar autorizat si nu acredidat. Cum credeti ca ma poate afecta acest lucru? sunt recunoscute aceste specializari? Astept raspunsuri sa ma lamuresc :). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters106188 , utilizator 21:52, 8 Iulie 2010
Chiar nimeni nu ma poate lamuri.... :( , va rog! poate stiti ceva cat de putin sa am o mica idee! multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Diploma de studii panadol panadol as dori sa stiu daca OG10/2009 se aplica si licentiatilor care au dat deja examenul in 2008 si au si diplome eliberate cu stampila ministerului educatiei? (vezi toată discuția)