avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri revendicate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri revendicate

Am un vecin care a cumparat un teren revendicat .Primaria ia dat titlu pe teren ,iar vecinul e acum proprietar inclusiv sub blocul unde locuiesc.Si asata nu e tot , vrea sa faca un gatd care sa vina cu el pana in bloc , iar noi locatarii sa nu mai avem acces in jurul blocului.intrebarea mea este urmatoarea:
Poate sa faca acel gard ?Pentru ca vrea sa ma dea in judecata pentru tulbrare de posesie ca eu sunt nevoita sa trec pe langa bloc deoarece locuiesc la parter.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alin_iancu 2001 , utilizator 17:39, 2 Iulie 2010
Plangere penala puteti face si dvs. locatarii pentru tulburare de posesie.
El deocamdata nu poseda, e doar proprietar( cat de legal, urmeaza sa se pronunte o instanta) dvs. sunteti cei care aveti posesia si folosinta terenului de sub cladire.Restul ar fi, teoretic ,drept de servitute.
Consultati un avocat.
Ma poate da in judecata pentru tulburare de posesie? ii calc pe proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces in juryl unui bloc de locuinte DINICU DINICU Buna ziua, As vrea sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu cum un proprietar care are cica act de proprietate pe o constructie si un teren aflat in vecinatatea ... (vezi toată discuția)
Terenul din jurul blocului alin_iancu 2001 alin_iancu 2001 Buna! As dori si eu o lamurire sau un sfat pentru o problema ce ma supara de ceva timp.Locuiesc la parterul unui bloc , si am un vecin care si -a facut ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)