avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de proprietate incalcat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de proprietate incalcat

as avea o intrebare
in cazul in care doresc sa imi renovez casa, iar vecinul din spatele casei nu ma lasa sa trec prin curtea sa pentru a o zugravi, ce pot face?
toata problema leaca de la faptul ca acestuia nu ii place culoarea care doresc eu sa o dau casei si nu vrea sa ma lase sa zugravesc si spatele casei la fel cu fatada
intrebarea mea este daca are dreptul sa imi interzica sa zugravesc casa intr-o anumita culoare sau am o cale legala pentru a-l da in judecat?
multumescwww.avocatnet.ro/images/smil...
:sorry::sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: avoty , utilizator 18:01, 2 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire naroty naroty in cazul unui imobil dintr-o comuna oarecare,are dretul vecinul din spatele casei sa nu ii acorde dreptul proprietarului imobilului respectiv sa isi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii naroty naroty buna ziua in primul rand imi cer scuze ca sunt insistent (avand in vedere ca am mai postyat acest subiect pe forum) insa nu sunt pe deplin lamurita prl e ... (vezi toată discuția)
Aer conditionat lola@# lola@# Buna ziua, Este vorba despre vecinii din spatele casei mele,care mă agasează cu mesaje în privința unui aer condiționat pe care l-am amplasat pe spatele ... (vezi toată discuția)