avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sint casatorita de 4 ani cu palestinian din liban si avem un copil de 3 ani nu avem bunuri luate in comun si vreau sa stiu el acum are carte de identitate pt membru de familie cu cetatean roman daca divortez el mai are dreptul de sedere in rominia?ce drepturi are el in rominia fiind cetatean palestinian?in cit timp se poate incheia divortul ?si daca el nu se prezinta la infatisari in cit timp se incheie divortul neavind impreuna decit un copil?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:39, 2 Iulie 2010
Locueste cu dumneavoastra? Locueste separat? Sunteti separati in fapt?
da sintem separati dar el sustine ca ramine in rominia chiar daca divortez .de fapt este refugiat palestinian din liban eu i-am facut invitatie pt viza si dupa casatorie a obtinut viza prin casatorie de aceasta intreb daca prin divort are dreptul de sedere in rominia el are carte de identitate fiind casatorit
normal dupa divort isi pierde dreptul la cartea de identitate fiind membru de familie cu cetatean roman odata incheiat divortul cred ca trebuie sa paraseasca tara vreau sa stiu ce drepturi are?
Faptul ca sunteti separati este un bun motiv de divort. Veti avea nevoie de un martor care sa confirme faptul ca sunteti separati. Se va face si o ancheta sociala pentru incredintarea minorului.
vreau sa stiu ce drepturile are de sedere in rominia dupa divort?

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila cristinna-86 cristinna-86 Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)
Divort + drepturi copil cu cetatean strain alexandru22 alexandru22 Salut! Am si eu o intrebare. M-am casatorit vara trecuta cu un cetatean moldovean. Intre timp ea a ramas insarcinata si a nascut, dar noi am avut niste ... (vezi toată discuția)