avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe locale-taxa viza
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe locale-taxa viza

Daca activitatea principala in certificat de inregistrare este baruri si platesc taxa autorizare, pt viza anuala, care este stabilita de consiliul local de 700 lei, iar in luna iunie a anului curent pe acelasi punct de lucru, acceasi firma , solicit de la registrul comertului certificat constatator pentru completarea activitatii in restaurant , mai platesc inca odata taxa viza? Intreb pt faptul ca consiliul local a stabilit pt alimentatie publica taxa de 700 pt baruri iar 1500 pt restaurante iar acum mi se cere sa mai platesc inca 1500 lei. Credeti ca este legal?

Alte discuții în legătură

Taxa viza anuala ciave69 ciave69 Daca activitatea principala in certificat de inregistrare este baruri si platesc taxa autorizare, pt viza anuala, care este stabilita de consiliul local de ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru comertul cu produse din tutun Ioana Hitiuan Ioana Hitiuan stiti cumva daca trebuie platite taxe pentru comertul cu produse din tutun? si care ar fi acelea? multumesc (vezi toată discuția)
Alte taxe si impozite CHANEL CHANEL [b]Fata de o firma care desfasoara comert cu amanuntul , la o firma cu activitati de alimentatie (catering ) , exista in plus alte taxe si impozite ... (vezi toată discuția)