avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe pentru comertul cu produse din tutun
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe pentru comertul cu produse din tutun

stiti cumva daca trebuie platite taxe pentru comertul cu produse din tutun?
si care ar fi acelea?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 08:56, 30 Decembrie 2009
doar comerciantii distribuitori si en gros platesc taxe pentru comertul produselor cu tutun care detin autorizatie de distribuire a produselor de tutun , dvs la ce va incadrati distribuitor sau comert cu amanutul?
noi suntem un restaurant. am inteles ca trebuie platita o taxa anuala care se plateste la primarie. puteti sa imi spuneti cum se numeste acea taxa?
da, este o taxa de autorizare(viza anuala) pentru alimentatie publica(inclusiv resrtaurantele)care este stabilita de Consiliul local si se plateste pana la 31 decembrie anul curent pentru anul urmator, suma variaza de la judet la judet, in functie de Hotararea Consiliului local al judetului respectiv;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize tutun Ioana Hitiuan Ioana Hitiuan buna, un restaurant ar dori sa includa in produsele de vanzare si tigari, dar nu stim cat % ar trebui sa platim accize pentru tutun. va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Taxe locale-taxa viza ciave69 ciave69 Daca activitatea principala in certificat de inregistrare este baruri si platesc taxa autorizare, pt viza anuala, care este stabilita de consiliul local de 700 ... (vezi toată discuția)
Taxa viza anuala ciave69 ciave69 Daca activitatea principala in certificat de inregistrare este baruri si platesc taxa autorizare, pt viza anuala, care este stabilita de consiliul local de ... (vezi toată discuția)