avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datornici in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datornici in bloc

stau intr-un bl in care avem 3 restantieri,cel mai mare are o suta si de mil,l-a dat in judecata dar nu se poate face nk pt ca CICA daca nu avem presedinte de bl(avem doar admin)nu se poate inainta procedurile........
este vreo cale sa ii dam afara ?!sa ne recuperam banii(mai avem putin si ramanem si fara apa ,caldura nu am avut)
nu vrea nimeni sa se implice ,sa fie presedinte..........#-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:11, 26 Iulie 2010
Asociatia de locatari trebuie sa-i dea in judecata.Convocati o adunare generala a locatarilor si luati hotararea numirii unui presedinte de asociatie si angajarea unui avocat.Dupa ce veti obtine o hotarare definitiva si irevocabila, veti putea executa silit apartamentul.Sfatul meu este sa-i dat in judecata pe ambii proprietari(sotii), deoarece apartamentul este bun comun si nu il veti putea executa silit si veti fi nevoiti sacereti partajul sau un nou proces.
~ Conținut șters la cerere ~
aveti com. executiv? acesta se ..'ocupa ' cu actionarea in judecata.
nu e ap lor,este in chirie la stat
Solicitati primaria sa se implice.

Alte discuții în legătură

Poate asociatia de proprietari sa instituie privilegiu imobiliar asupra altui imobil decat cel care are datorii fata de asociatie? znicolae9 znicolae9 In asociatia noastra exista un datornic cu restanta mare la intretinere. Din pacate nu am actionat cu promptitudine si ap . cu datorii a fost vandut la ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias al primariei cu restante de 25000 lei ron la intretinere ContSters59585 ContSters59585 Buna ziua si multumesc anticipat pentru orice ajutor sau lamurire in situatia de mai jos. Cazul este destul de intortochiat si voi incerca sa fiu cat mai ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar petre_marian petre_marian buna dimineata.as dori sa stiu daca presedintele unei asociatii de locatari poate sa inscrie un privilegiu imobiliar (vezi toată discuția)