avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca as deveni persoana fizica autorizata, care-mi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca as deveni persoana fizica autorizata, care-mi sunt obligatiile fata de stat ? In procente.

Buna seara .
Am mare nevoie de o lamurire : sunt pensionar militar (fost bugetar) , am fost asistent medical .
In urma cu 2 zile am fost solicitat de institutia unde am lucrat ( pt ca aici exista un mare deficit de personal si nu se poate asigura continuitatea activitatii pe linie medicala) sa reiau activitatea printr-un CONTRANCT DE PRESTARI SERVICII in calitate de PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Poate cineva sa -mi spuna daca as deveni persoana fizica autorizata care-mi sunt obligatii fata de stat ? In procente .
As vrea sa va rog cat mai pe intelesul oricui , pt ca termenii de contabilitate si legislatie ma depasesc .
Si mai mult , fiind pensionar militar , pot deveni persoana fizizca autorizata si sa lucrez tot pt unitatea care m-a pensionat?
Va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
mihaelasasu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ian. 2021, am fost salariat intre 15.08.1980-14.09.2020 ( am efectuat stagiul militar intre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ian. 2021, am fost salariat neintrerupt intre 15.08.1980-14.09.2020 ( am efectuat stagiul ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas cu salariu Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Mama mea indeplineste conditiile pentru pensia militara de urmas, fiindu-i comunicat acest fapt de catre Casa de Pensii a MAI, dar in prezent este angajata ca ... (vezi toată discuția)