avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ...

Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ian. 2021, am fost salariat intre 15.08.1980-14.09.2020 ( am efectuat stagiul militar intre oct.1980-apr.1982), toata perioada in conditii normale de lucru.
- daca ma pensionez anticipat in ian.2021, care este procentul de penalizare ( am incercat o simulare, mie imi iese 15%, nu stiu daca am calculat corect)
- in cazul pensionarii anticipate ,pot avea si un contract prestari servicii ,pe PFI, cu primaria pentru asigurarea asistentei medicale in scoli ( sunt asistent medical) si sa platesc CAS pana la 65 ani (venitul lunar este mai mare decat salariul minim pe economie)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
viorel61, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: implinesc 60 ani in ian. 2021, am fost salariat neintrerupt intre 15.08.1980-14.09.2020 ( am efectuat stagiul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bubby bubby Buna ziua, Mama mea este nascuta in 25 iulie 1963 , lucreaza din 15 august 1982 .Pentru a iesi la pensie anticipata partial , la ce varsta ar putea iesi , cu ... (vezi toată discuția)
Pensie johnny_1961 johnny_1961 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cand as putea iesi la pensie daca prima notare in cartea de munca este 01.09.1980.activitate neintrerupta ,dacat in stagiul ... (vezi toată discuția)